Opinie o obiekcie

Karolina C.

Niezła lokalizacja, blisko stoku Kotelnica. Na pewno tam wrócimy z przyjaciółmi. Pokoje urządzone bardzo stylowo, czyste, zadbane. Łazienka też bardzo czysta. Dużym plusem jest restauracja na dole budynku. Właścicielka - Anioł :) bardzo miła, pomocna. Wszystko zgodne z ustaleniami ;)

wtorek, 20 luty 2018 13:40
Dominik S.

Wysoki standard, za przystępną cenę.

poniedziałek, 19 luty 2018 13:08
Joanna K.

Doskonałe miejsce na wypoczynek zimowy i letni zwłaszcza z dziećmi.

poniedziałek, 05 luty 2018 16:06
Marek D.

Pensjonat położony w dobrym miejscu. Pokoje czyste i co najważniejsze takie jakich spodziewaliśmy się ze zdjęć. Na miejscu smaczne posiłki. Po drugiej stronie ulicy sklep. Całość robi bardzo dobre wrażenie. Czyste pokoje i łazienki. Do niczego nie można się przyczepić.

wtorek, 30 styczeń 2018 19:22
PAWEŁ S.

Bardzo fajne miejsce....Polecam..... Pokoje czyściutkie....pieknie urządzone :) Apartamenty położone w cichej spokojnej okolicy a zarazem blisko do Białki i Bukowiny..... Obsługa superrrr....

piątek, 26 styczeń 2018 09:00
Agnieszka P.

Jesteśmy zachwyceni gospodarzami- bardzo miłe przyjęcie, widać ze wartością jest jakość a nie tylko chęć zysku- polecamy bardzo

sobota, 30 grudzień 2017 08:58
Natalia

Świetne miejsce! Polecam :)

poniedziałek, 18 grudzień 2017 11:41
Rating - 1 Star Full Rating - 2 Star Full Rating - 3 Star Full Rating - 4 Star Full Rating - 5 Star Full
Ania

Miejsce nowe i dobrze urządzone. Pokoje ładne i czyste. Dokładnie jak na zdjęciach. Dobra lokalizacja. Obsługa i właściciele bardzo sympatyczni.

wtorek, 22 sierpień 2017 08:57
Marek

Bardzo podobał mi się wystrój apartamentów, na prawdę na wysokim poziomie. Dodatkowy atut za restauracje w tym samym budynku!

wtorek, 18 lipiec 2017 16:57
Kamila

Spędziliśmy tu urlop z całą rodziną. Świetne miejsce, blisko do Białki i Zakopanego a jednocześni lekko na uboczu co zapewniało błogi spokój.

piątek, 07 lipiec 2017 16:56